لیست اختراعات سيدحميدرضا ضياءالحق


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1398/02/16
تاریخ ثبت: 1398/11/06
خلاصه اختراع:

ايران با توليد 450 هزار تن گردو از لحاظ توليد پس از چين در مقاوم دوم مي‌باشد، اما متأسفانه از لحاظ صادرات جايگاهي در جهان ندارد. گردو از لحاظ ارزش غذايي غني از اسيدهاي چرب چندغير اشباعي ضروري امگا3 و امگا6 و آنتي آكسيدان‌ها مي‌باشد. گردو همچنين فيتواسترول دارد كه كلسترول خون و نيز خطر انواع خاصي از سرطان را كاهش داده و عملكرد سيستم ايمني را افزايش مي دهند. با توجه به ميزان بالاي توليد گردو در ايران و علاقه‌ي مردم كشورمان به مصرف گردو به ويژه در وعده‌ي صبحانه به نظر مي‌رسد كه با توليد يك محصول جديد از آن بتوان جايگاه اين ميوه‌ با ارزش در سفره‌ مردم كشورمان و همچنين جايگاه صادراتي آن را ارتقاء بخشيد. گردو داراي مقدار زيادي روغن است و به همين علت مي¬توان آن را به محصولي مالش پذير تبديل كرد. در اين اختراع ما توانستيم شرايط توليد و فرمولاسيون اسپريد گردو را بهينه سازي كنيم. محصول توليدي قابليت مالش و گسترده شدن بر روي نان را داشته و به دليل تركيبات عملگراي مورد استفاده در فرمولاسيون آن جزو غذاهاي عملگرا (فانكشنال) و سلامت بخش محسوب شده و ارزش غذايي بالايي دارد. لذا مي تواند جايگزين مناسبي براي محصولات مشابه نظير شكلات صبحانه،كره بادام زميني يا كرم كنجد باشد. با به كارگيري اين اختراع مي توان با استفاده از گردوهاي درجه 2 و 3 كه بازارپسندي ندارند، محصولي با ارزش افزوده توليد نمود كه جنبه صادرات نيز داشته باشد. قيمت تمام شده محصول توليدي با توجه به استفاده از گردوهاي درجه 2 و 3 و تركيبات مورد استفاده در فرمولاسيون و عملگرا بودن قابل رقابت با شكلات صبحانه، كره بادام زميني يا كرم كنجد مي باشد.

موارد یافت شده: 1